Uppåt väggarna 71 (323)På p-huset Anna i Malmö skiftar graffitimålningarna med jämna mellanrum, ofta står det killar och sprayar uppåt väggarna. Fantastiska konstverk!

Nos 70 (190)Liten söt vovve sussar sött med ett halvt öga öppet för att inte missa något spännande. En riktig sötnos faktiskt!


Viloplats 69 (336)


Havängsdösen tillhör den gravform vari betydelsefulla personer begravdes för ca 5.000 år sedan, d v s under Yngre Stenålder.

Hopp 68 (100)Hopp hopp

Retro 67 (236)Denna gamla traktor måste väl anses som retro.

P-plats 66 (219)De här bajamajorna har fått en alldeles egen p-plats!

Magnolia 65 (172)Vid valborg blommade magnolian för fullt, sen kom frosten, då blev den ledsen och brun, synd att jag inte hann innan frosten men det får gå ändå. Själv har jag inget magnoliaträd i min trädgård, men jag fick gå in i snälla vänners trädgård och föreviga denna vackra blomma, tack tack.

Paj 64 (213)Och redan dagen efter var lillebrors brillor paj...

Cool 63 (39)I årets påskägg/paket låg det varsin keps och ett par solglasögon, nu tycker ni kanske att det är synd om mina barn att de inte fick godis i sina ägg, men de blev faktiskt jätteglada. Godispåskägg fick de ändå, fast av andra som håller dom kära. Visst ser de ganska coola ut!


Påsk 62 (226)Under påsken blir det många ägg, en del blev så här fint målade.
Själv är jag ganska nöjd att bilden påsk blev inlagd innan midsommar.

Vänner 61 (347)Medan papporna meckar med båten lekte de här små vännerna fantastiskt bra med varandra.


RSS 2.0